Airashii Kioko

Kioko is op 2 april geboren. Zij is een black tabby rosetted poesje. Ze heeft van haar ouders een prachtig contrastvol patroon geërfd. De basiskleur is warm bruin, met rozetten die omsloten zijn met een donkerbruine rand. De rozetten zijn gelijkmatig over haar torso verdeeld.Hierdoor is het patroon spannend.  Ze heeft een prachtige staart met zwarte ringen, die altijd in beweging schijnt te zijn: ze is een alert poesje. Kioko is een Bengaaltje en heeft een zijdezachte pels met glitter, wat goed te zien is wanneer ze in de tuin loopt.

Ze heeft grote amandelvormige, goudgele ogen, die alles in haar omgeving zien. Ze heeft mooie volle snorhaarkussens waardoor haar kopje een uitgesproken wild uiterlijk krijgt. Haar pels is zijde zacht en overdekt met glitter wat duidelijk te zien is wanneer ze in de zon loopt.

Kioko is heel speels en ontdekt iedere dag weer iets nieuws, ook van de andere Bengals leert ze iedere dag weer nieuwe spannende dingen. Ze heeft een uitgesproken Bengaal karakter: speels, onderzoekend, sociaal, nieuwsgierig….heel nieuwsgierig.

Zodra we wakker zijn, krabbelt ze aan de deur, waarna ze op bed springt om even met ons te neuzen en daarbij hoort volgens Kioko luid spinnen en enthousiast trappelen. Kioko is erg op ons gesteld en zoekt ons vaak op om te spelen, een knuffel of gewoon een fijne schoot.Ze lijkt geheel intrance te trappelen. Ze zet haar spinmotortje aan en houdt dit heel lang vol.Meestal onderbreken we haar dromen, omdat haar nageltjes tijdens het trappelen pijnlijk voelbaar zijn. 

Kioko is erg behulpzaam, is bijzonder op onze activiteiten gesteld en altijd bereid een pootje te helpen. Vooral het uitpakken van de boodschappen heeft haar volle aandacht, maar ook dozen en kasten.

Kioko is een komediant en kwebbelt veel, ze heeft ons en de andere Bengals veel te vertellen, of te vragen.Ook tegen ons is ze heel communicatief, kwebbelend en spinnend houdt ze ons op de hoogte over wat haar interesse heeft en Kioko heeft heel veel interesses.   In ons Blog kunt u meer lezen over Kioko’s avonturen.

U kunt meer video’s bekijken op ons You tube Channel.

Sluit Menu