Beschikbare kittens

Een Seal mink rosetted poesje

Een Seal mink rosetted poesje. Een hele mond vol. Dit kitten heeft een sterk contrast tussen de grondkleur en de rozetten wat het patroon spannend maakt. De grondkleur van dit kitten is roomwit met bruine rozetten. In deze rozetten is een derde kleur te zien. Hierdoor lijkt het patroon van dit kitten op dat van een jaguar, alleen in een Sneeuwbengaal versie.

Het contrast zorgt voor de expressie in de kop, wat door de prachtige kleur van de ogen extra wordt benadrukt.

Het kitten heeft een mooi snorhaarkussen wat haar een wilde look geeft.

Ze is een sneeuwbengaaltje, maar denkt groot, de hele wereld is van haar om te ontdekken. Daar besteedt ze een groot deel van de dag aan, spelen, achter andere kitten en katten aan rennen, jagen op speelgoed, moeders staart, en het oefenen van jachttechnieken.

Na al die activiteiten zoekt ze een zacht warm plekje op, of een schoot en doet een dutje. Wij vinden de sociale ontwikkeling van onze kittens erg belangrijk, daarom zijn de kittens voornamelijk in de huiskamer samen met hun moeder en tantes, die ook een bijdrage leveren aan de sociale opvoeding van de kittens.

Een Seal lynx marble poesje

Dit poesje heeft een speciaal patroon: marble.  Marble bengalen zijn spectaculaire katten. De marble vacht is vaak extreem zacht. Het patroon van een marble gaat steeds meer lijken op wat je bij  katachtigen in het wild vindt. De marbled Bengaal is gekenmerkt door een gemarmerde tekening waarbij ook de oriëntatie van de tekening horizontaal moet zijn. Dit patroon bestaat uit vrij brede horizontaal geplaatste strepen. De vloeiend geplaatste strepen hebben vaak een binnenste deel meteen warmere kleur. Het patroon van dit poesje bestaat uit en witte ondergrondkleur met warme bruine kleuren. Deze kleur is al in de strepen op haar poten te zien en ook op haar kopje. Haar blauwe ogen spreken extra door deze kleuren voeg daarbij het nieuwsgierige, onderzoekende karakter en je hebt een poesje met een zeer expressief gezicht.

Haar staart is heel donkerbruin en wanneer ze helemaal volgroeid is, heeft haar staart bruine ringen een zwarte topje.

Een Seal mink rosetted katertje.

Poppy's kittens

In deze video zijn alle kittens goed te zien.Er zijn 2 Seal lynx kittens en 3 Seal mink kittens : een kitten met een zandkleurig patroon, een met een beige kleurig patroon en een kitten met een  melk chocolade patroon.

In deze video zijn alle kittens goed te zien.Er zijn 2 Seal lynx kittens en 3 Seal mink kittens : een kitten met een zandkleurig patroon, een met een beige kleurig patroon en een kitten met een  melk chocolade patroon. Hun patroon heeft veel contrast zodat de rozetten  duidelijk te zien zijn. In de rozetten is een derde kler te zien. Dit maakt hun patroon levendig.