De verhuizing.

Een uitgebreide kennismaking vinden wij heel belangrijk, daar nemen we de tijd voor. Bij het eerste bezoek maken onze katten, kittens en cattery nu eenmaal veel indruk. Bovendien verwelkomen  onze nieuwsgierige katten en kittens de bezoeker. Daar sta je dan te midden van een groepje enthousiaste sneeuwbengalen. Wanneer de eerste indrukken tot rust komen volgt de belangrijke vraag: wie is ons kitten?

Wij nemen altijd de tijd voor het eerste bezoek,op de foto’s staan prachtige kittens maar de kittens zien rondlopen is toch wel iets anders.Ze zijn allemaal prachtig, maar een mooie raszuivere bengaal moet toch ook je maatje worden. Samen op de bank, knuffelen, spelen,maar ook avonturen beleven in het park.Dus nemen we de tijd om kennis te maken.

Wij kennen de ouders en hebben de ontwikkeling van de kittens nauwgezet gevolgd en kunnen dus informatie geven. Door met de kittens en de andere katten te spelen groeit de kennismaking. Daardoor wordt de keuze steeds duidelijker, hoewel het ook voorkomt dat  een tweede bezoek nodig is.  

De volgende weken zijn spannend, want onze kittens mogen pas verhuizen wanneer ze er helemaal klaar voor zijn: de dierenarts ze twee keer heeft gecontroleerd en ze ingeënt en gechipt zijn. In de tussentijd is de nieuwe familie welkom en worden foto’s en video’s uitgewisseld.

De introductie van een kitten is heel belangrijk en wij kunnen veel vragen beantwoorden. Op de volgende pagina’s  korte verslagen van de introductie door ervaringsdeskundigen: de nieuwe eigenaren.