Een seal lynx nestje

Merkur is de vader van de kittens.

Merkur is een prachtige Seal Lynx kater, met een fantastisch karakter. hij is sociaal, geduldig en vriendelijk.

Hij is een imponerende verschijning met een prachtig patroon van grote rozetten en glanzende blauwe ogen.

Lola is de moeder van de kittens

Lola is een Seal Mink Bengaal, de kleur van haar ogen is aquamarijn. Zij heeft een prachtig patroon, met kleine rozetten en veel contrast.Lola is een lieve en geduldige moeder en verzorgt haar kittens nauwgezet.

De laatste dagen voor de geboorte van haar kittens  genoot Lola erg van massages van haar buikje.De andere Bengals verwenden haar ook, samen op de bank en Lola masseren. Hierdoor kon Lola zich dan ontspannen en werd de band tussen alle bengals versterkt.

Meer lezen?

De andere Bengals voelen dat er iets gaat gebeuren en komen af en toe in de geboortekist kijken.Op 24 januari om 7.30 wordt Lola’s zoon geboren en gaat meteen op zoek naar mamma’s tepels. Hij maakt een flinke omweg en houdt ons met luid gepiep op de hoogte van zijn vorderingen.

Meer lezen?

 

Na een paar uur ligt Lola tevreden in de geboortekist. tot onze verrassing wordt ’s middags nog een kitten geboren.Lola heeft prachtige kittens: 1 Seal Lynx katertje, 1 Seal Mink poesje tenslotte nog  1 Seal lynx poesje.

Meer lezen?

De kittens zijn drie dagen oud en hongerig. Op deze leeftijd slapen de kittens of ze drinken bij Lola. Ze hebben hun favoriete tepel nog niet gevonden, dus wordt er stevig geknokt.

Meer lezen?

Even voorstellen:Lola’s dochter. Ze ligt dicht bij mama, maar hoort mijn stem. Bengals zijn nieuwsgierig en hun kittens ook. Ze kan ons nu redelijk zien en wil alles weten en overal in bijten.

Meer lezen?

Onze Bengals vormen een hechte groep, maar ze hebben hun eigen persoonlijkheid. Kittens  en vooral de hun verzorging verstevigt hun band. Nu de kittens activeer zijn, komen hun tantes regelmatig op bezoek om met ze spelen of Lola te helpen de kittens te verzorgen.

Meer lezen?

We hebben de grote kennel opgebouwd. Het is voor de fysieke, mentale en sociale ontwikkeling van groot belang dar ze de ruimte hebben.

Voor ons is het genieten van hun avonturen, want de kennel staat in de huiskamer en is veel interessanter dan de TV.

Meer lezen?

Kijk voor meer foto’s over de ontwikkeling van de kittens bij onze kittens:

Sluit Menu