Een Seal Mink Poesje

Dit is Lola’s oudste dochter,ze is een Seal Mink rozetted poesje. Haar ogen waren blauw, maar nu is wel te zien zien dat er een ander kleur doorschemert.Haar ogen zullen inderdaad een andere kleur krijgen: aquamarijn. Dat is een halfedelsteen en heeft een prachtige kleur. De blik die ze heeft, hoort bij een Bengaal, ze is geïnteresseerd in wat ik aan het doen ben. Ik zwaai met een  stokje veren en maak foto’s. Ze begrijpt het niet helemaal.

Ze is een Bengaal, dus wil ze actie, onderzoeken wat er nu gebeurt en het gevolg is dat ze beweegt en de foto’s niet optimaal scherp zijn. Ik moet dus voor een assistent zorgen.

Ze heeft net als haar broertje en zusje een sprekend gezichtje,de interesse en intelligentie spatten ervan af.Hoewel ze zit, is ze helemaal klaar voor actie, zij poseert helemaal niet.Nee, ze observeert me en vraagt zich af wat ik nu weer uitspook. De camera is ze wel gewend, maar dat ik met veren zwaai, begrijpt ze niet. Ze houdt vragend haar kopje scheef en zwijgt: opperste concentratie. Na enige tijd verdwijnt haar belangstelling en richt ze haar aandacht op haar broertje, als er met mij niet te beleven valt, dan zoekt ze snel wat anders.

Een klein kitten met een groot Bengalen hart.

Van deze video genieten wij enorm, de grote kennel staat in de huiskamer en we kijken liever naar de avonturen van de kittens dan naar de TV.Onze kittens doen alles met groot enthousiasme: met grote snelheid rennen en klimmen.Wanneer ze met elkaar stoeien heeft het meer weg van een worstelwedstrijd, waar maar plaats is voor 1 winnaar. Maar dat is niet zo, want na het worstelen, rennen ze samen weg op zoek naar een nieuwe uitdaging.We zorgen er dus voor voldoende speelgoed en klimpaaltjes. 

Ze vinden het ook reuze spannend wanneer we in de kennel gaan zitten: een spannende, grote klimpaal:)

Meer video’s zien?

Sluit Menu