Even voorstellen

 

 

 

Meer video’s van dit nestje op ons YouTube kanaal   Playlist: Jazzy’s kittens.

Bijna iedere dag vindt u een post op Instagram 

De kittens zijn nu zes weken oud, het is duidelijk dat ze ieder moment uit de bak klimmen of springen. Bengal kittens zijn ondernemend, intelligent en heel vindingrijk en ze hebben al genoeg gezien om te bedenken dat er meer te doen is dan de kitten speelplaats.

Ze hebben ook geleerd hoe ze met mensen contact kunnen maken en met hen moeten communiceren. Wij vinden het socialiseren van onze kittens heel belangrijk en besteden hier samen met de andere bengals veel aandacht aan. De taal die Bengalen spreken is herkenbaar, omdat ze vaak met body language het gesprek verduidelijken.De volwassen Bengalen komen regelmatig even bij de kittens om ze te wassen of met ze te spelen, want al dat kitten speelgoed is weliswaar wat klein, maar heel leuk.

Onze bengals en hun kittens  zijn erg gesteld op aandacht en leren dit al van hun moeder.Jazzy houdt haar kittens voortdurend in de gaten en reageert meteen wanneer ze iets opmerkt dat haar aandacht vraagt. Ze maakt ook veel purrrende geluidjes terwijl ze de kittens verzorgt of bij ze is.Hierdoor wordt hun band bevestigd en verstevigd. Spinnen doen Jazzy en haar kittens heel veel, dit is geruststellend voor Jazzy en haar kittens.

Fysiek contact is erg belangrijk ook voor kittens en wanneer we in de bak op de rond zitten worden we meteen “beklommen”.De kittens zijn bijzonder geïnteresseerd aangezien wij nu eenmaal andere dingen doen: knuffelen, aaien,zachtjes met ze praten. We voeren hele gesprekken en daardoor leren de kittens ons beter kennen. Dat is heel belangrijk zodat ze ons kunnen melden wanneer ze iets dringend nodig hebben of honger hebben. Dat hoeft niet bij Jazzy, die zorgt meteen dat haar kittens gevoed worden.

Na de eerste onderzoekingen, zoeken ze een plekje om te liggen en daarbij spinnen ze luidruchtig.

De vier Musketiers

Katertje 1 is gereserveerd en verhuist met zijn broertje naar Hoogvliet

is een Seal lynx spotted katertje.Hij heeft grote amandelvormige ogen die blauw blijven. Een patroon van licht zandkleurige spots bedekt zijn lichaam. Zijn zwart gestreepte dikke staart eindigt in een donkere punt.

Het is een vrolijk actief  katertje dat zijn jagersactiviteiten flink uitbreid.

Katertje 2  is  beschikbaar 

is een Seal lynx marble katertje. Het marble patroon is zandkleurig en bestaat uit veelvormige vlekken .Het duurt een jaar voordat het patroon volledig is ontwikkeld. Hij heeft grote amandelvormige ogen die blauw blijven.  bedekt zijn lichaam. Hij heeft een prachtige donker gestreepte dikke staart die eindigt in een donkere punt.

Het is een vrolijk actief katertje en ondernemend katertje,dat nergens voor terugschrikt. maar alles probeert.

Meer info op zijn eigen pagina.

Dit katertje is beschikbaar

Dit katertje is gereserveerd en verhuist met zijn broertje  naar Hoogvliet.