Airashii Kenji

Airashhi Kenji is een Seal lynx spotted katertje, rozetten zijn mooi verdeeld over zijn torso.Kenji heeft een sprekend gezichtje en grote amandelvormige blauwe ogen die hun kleur behouden.

Hij heeft een lange romp die,door al zijn avontuurlijke ondernemingen steeds meer gespierd wordt. Wanneer hij zijn avonturen heeft beleefd en alles bekeken en besbuffeld, komt hij graag op schoot zitten, alleen of samen met zijn broertjes.

Kenji praat veel en vertelt ook graag wat hij ervaart, hij wil dan graag antwoord.

Een tweelingbroertje van het andere Lynx spotted kitten.Hij vond fotograferen fantastisch en was helemaal in de jachtmode. Het fotograferen van Bengalen is best wel ingewikkeld en aangezien ik geen assistentie had, was ik als een duizendpoot bezig. Zittend op grond, proberend hun aandacht te trekken door wild met een speelhengel te zwaaien. Afgewisseld met lange gesprekken en proberen zoveel mogelijk scherp te stellen.

Ik heb tientallen foto’s genomen waarvan meer dan de helft onscherp is, omdat de kittens enthousiast op jacht waren en gefocust op hun prooi. Wat staat niet op de foto’s? Onze Bengalen gaan graag samen op jacht en wanneer ze een prooi zien, roepen ze de anderen om aan de spannende jacht mee te doen. Wanneer de spanning steeg werd het roepen luider, want ook kittens kunnen hun stem verheffen.

Het waren spannende uurtjes en dit katertje genoot met volle teugen. Daarna allemaal dicht bij elkaar slapen.