Airashhi Aiki

Airashii Aiko betekent slim en zijn naam beschrijft zijn karakter goed. Zijn broertjes kiezen vaak voor een enthousiate aanpak: gewoon gaan en kijken hoe de situatie zich ontwikkelt. Dit bevalt prima want ook het onverwachte is spannend en dus heel leuk voor een bengaal katertje.

Aiko is observeert zijn broertjes en kiest daarna een aanpak, hij is geconcentreerd en speelt vaak langer met het speelgoed dan zijn broertjes, Aiko heeft ook een voorkeur voor speelgoed en slaapplekjes. Aiko onderzoekt de andere katten en mensen ook heel nauwgezet. Katten van kop tot staart en mensen vanaf de schoot tot aan het puntje van onze neus. Het is een enthousiast katertje.

Aiko is een Seal lynx spotted katertje. Hij heeft heel veel spotjes over zijn lichaam.De grondkleur van zijn patroon is heel licht roomkleurig met zandkleurige spots.Zijn vacht is kort en zijdezacht en heeft glitter. Hij heeft grote blauwe ogen die niet meer van kleur veranderen, Wanneer hij mij onderzoekt, kijkt hij mij van heel dichtbij, langdurig en geconcentreerd aan. Het is dan wel de bedoelig dat ik rustig blijf zitten tot hij alle informatie heeft.