Zen met Bengals

Weekend en Bengals. Tijd om te ontspannen, yoga, meditatie of ontspanningsoefeningen zijn niet echt nodig. Wat wel? Een zachte bank om te lounchen, een kopje thee en Bengaal.Meer is altijd beter, dus een paar Bengals.        Have a great weekend.

Zaterdag toch een drukke dag geweest? Geen probleem de nieuwe opdracht is morgen uitslapen. Doe als een Bengaal: slapen is ook, doezelen of ” hanging out” of lounchen.    Kortom alles wat onder luieren valt.

Tenslotte een portie humor , absoluut geen probleem met Bengalen. Je hebt niet zoveel nodig: speelgoed en zin om te spelen. Denk aan kleuters en derde groepers op de speelplaats. Wat doen zij graag? Rennen of  nog spannender achter elkaar aan rennen. Ivan sleept een tunnel achter zich aan en de kittens springen erop en laten zich meeslepen. MIAAAAAUUUUU! De brutaalste gaan natuurlijk als eerste, maar na een tijdje volgen de anderen.            Bengalen zijn speelse katten en weten van geen ophouden, dit spannende renspel dus niet te lang spelen.Veel plezier

Een leuk weekend gehad? Wil je meer weten over speelgoed of samen spelen?Laat het me weten.

Zen met Bengals

Geef een reactie