Gina

Gina is een black tabby spotted poesje. Wij vinden het belangrijk dat onze poezen samen een happy family vormen. Natuurlijk heeft iemand wel eens een slechte bui, bengalen zijn net mensen. Gina is een gezellige, vriendelijke en speelse poes.Toen het duidelijk werd dat ze haar draai niet kon vinden hebben we haar extra aandacht gegeven. Soms kun je een kat niet bieden wat zij nodig heeft en gaan we op zoek naar een nieuwe familie. Dit is een moeilijke beslissing voor ons. 

We nemen hier de tijd voor en er volgt een uitgebreide kennismaking en veel over en weer communiceren.Maar we zijn erin geslaagd Gina, maar ook haar nieuwe familie, een nieuwe toekomst te bieden. Dit is een moeilijke beslissing

Ze leven nog lang en gelukkig,wij niet minder.

Na een paar dagen haar omgeving te verkennen is Gina helemaal gewend en heeft ze een plek gevonden om te doezelen of te slapen. Koninklijk ligt ze op de bank.

Esmiralda heeft verschillende plekken voor Gina gecreëerd, zachte warme kussens op de bank om te lounchen.Een hoge observatieplek, zodat Gina in alle rust haar territorium in de gaten kan houden.Naast veel speelgoed en spelletjes om samen met Esmiralda te spelen is er ook nog een spannende doos. 

 Na een korte autorit is de bestemming bereikt. Gina had het niet naar haar zin: de rit duurde lang en ze zat opgesloten in haar reismand, dus liet ze haar ongenoegen luid horen.

Katten houden niet zo van veranderingen, hoewel bengalen van een uitdaging houden is zo’n abrupte actie toch niet plezierig.

Gina krijgt een eigen kamertje om tot rust te komen en aan de nieuwe omgeving te wennen.

Na enige tijd kalmeert Gina en verhuist ze naar de huiskamer.  Ze is heel nieuwsgierig, de interessante geuren zijn wel heel spannend. Regelmatig zoekt ze  steun bij Esmiralda.

Missie geslaagd de herplaatsing van Gina is een succes.

Het heeft even geduurd voordat we Esmiralda hebben gevonden en enige tijd zoeken en na veel informatie  hebben we een gouden match: Esmiralda en Gina.

Gina is heel gelukkig bij Esmiralda en dat gevoel is wederzijds. 

Bengalen zijn prachtige katten met een mooi karakter en iedere bengaal heeft zijn eigen persoonlijkheid. Gina is een lieve, aanhankelijke en sociale bengaal, maar ze is geen doetje en ze laat zeker niet over zich lopen.

Gina heeft haar familie en haar territorium gevonden en verdedigt die dan ook.

Haar territorium is uitgebreid met een tuin om gezellig met Esmiralda in het zonnetje te relaxen. Ook heel prettig om de buurt te observeren,maar er zijn wel gedragsregels en Gina houdt hier strak aan vast.

Een grote stoere kater overschrijdt de grens en  gedraagt zich imponerend en agressief. Gina staat haar mannetje en maakt de kater duidelijk dat dit haar territorium is. Daar heeft de kater geen antwoord op en blaast de aftocht.

Het is duidelijk Esmiralda kan relaxen want Gina waakt.