Airashii Kenjiro

Airashii Kenjiro, is een Seal lynx marble Bengaaltje. Hij was een verrassing, een marble bengaaltje is bijzonder. Zijn patroon bestaat uit veelvormige vlakken en lijnen. Het duurt een jaar voordat het patroon geheel is ontwikkeld en op kleur is. Het contrast van de strepen en zijn grote blauwe ogen zorgen voor een expressief gezichtje.Hij heeft een sterk, gespierd en lenig lijf,stevige poten en een mooie volle staart.

Hij is net als zijn broertjes een ondernemend katertje en is nieuwsgierig. Hierdoor komt hij regelmatig in benarde situaties terecht, maar hij heeft hier een uitstekende oplossing voor. Hij roep luid om hulp en dat werkt, Jazzy en ik komen een kijkje nemen.

Meestal lost zijn moeder het probleem op, want vaak wil hij even dicht bij zijn moeder zijn en drinken. Een enkele keer overschat hij zijn vaardigheden, omhoog klimmen in de olijfboom is spannend, maar hoe kom je omlaag? Gewoon roepen.

Jazzy en ik komen een kijkje nemen en Jazzy merkt dat ik actie onderneem, ze springt op de tafel om mijn “reddingsactie”te observeren.

Ondertussen pak ik een stoel, klim erop en til het katertje uit de boom.

Zijn broertjes zijn zeer geïnteresseerd, maar doen hem niet na. Maar….

Ons mink katertje houdt van uitdaging en spanning dus klom hij een paar uur later weer boven in de boom en riep me luid.Hij vindt dat dit bij dit nieuwe spannende spelletje hoort.

Zijn broertjes ontdekten het fenomeen mama’s assistent en roepen me wanneer ze iets willen en Jazzy niet reageert.

Slimme jongens Jazzy’s katertjes.