Kioko is beschikbaar.

Kioko is graag bij mij, ze is nu een half jaartje oud en vindt dat ik allerlei spannende activiteiten  dingen onderneem. Soms is dat wat lastig omdat ze heel nieuwsgierig is en me letterlijk op de voet volgt. Inmiddels is ze daar heel handig in, maar ze is toch vaker eerder in de keuken, wanneer ik mijn boodschappen uit ga pakken.Samen op de bank met een kopje koffie of thee en Kioko is echt heel zen. Vaak voeren we hele gesprekken en Kioko is het meestal met me eens en miauwt bevestigend. Ze luistert, kijkt me aan en knipoogt, mens en Bengaal is totale harmonie. Totdat….

Kioko is een Bengaaltje en Bengalen zijn heel alert en een kitten is snel afgeleid, speels en reageert op iedere geluidje. Haar bodylanguage verandert snel, met haar kopje opgericht kijkt ze in de richting van het geluidje en beslist of ze actie zal ondernemen. Haar oren gespit en, ogen gefocust  en snorharen vooruit, klaar om in actie te komen.  Het geluidje is wellicht niet uitdagend genoeg en aangezien ik rustig blijf zitten, besluit Kioko weer lekker te relaxen. Want dat hoort ook bij Bengals: samen met je maatje op de bank relaxen.

Video's van Airashii Kioko

Kioko is een speels , vrolijk en actief poesje. Ze  is heel ondernemend ener ontgaat haar niet veel.Zodra we ’s morgens wakker worden komt ze me goede morgen wensen. Ze wil dan even opgetild worden om even te neuzen. Daarna wil ze even spinnen en wanneer het neus- en spin ritueel is afgewerkt begint voor Kioko de nieuwe dag.

Dat is eigenlijk een ontdekkingstocht, even langs de andere katten om te kijken wat zij van plan zijn, misschien een nieuw spelletje of toch nog even doezelen. Zelf een spannende activiteit uitvinden, kortom Kioko is meteen actief. Een propje papier, een grasspriet uit een boeket, alles kan zomaar in spannend speelgoed veranderen.

Spelletjes waarbij geklommen of gerend wordt zijn zeer geliefd, want “high speed running” doet ze graag en dan liefst schuin door de bocht.

Maar zodra ze me in de keuken hoort komt ze even langs, ze wil heel graag dichtbij me zijn en loopt me dan letterlijk voor de voeten. Kioko is een lekkerbek en ze heeft door dat je voor lekkere dingen in de keuken moet zijn.

Happy Days with Airashii Bengal Cats

Meer avonturen van  Kioko kunt u lezen in mijn blog.

Sluit Menu