Ollie

Ollie is een Seal lynx katertje en verhuisde toen hij dertien weken oud was naar Limburg. Vol spanning werd hij verwacht en niets was te veel om hem welkom te voelen. 

Ollie verhuist naar een prachtig gebied in Limburg met een schitterende natuur en speciaal voor hem werd dus een krabpaal van een boomtak gemaakt. Beslist geen eenvoudig project, maar het resultaat is geweldig.

Hij kreeg ook een designer bed en daar zijn Bengalen erg gevoelig voor. Een schoot staat onbetwist op nummer een, maar Ollie kreeg een designer bed. 

Ollie kreeg ook een designer bed en daar zijn Bengalen erg gevoelig voor. Een schoot staat onbetwist op nummer een, maar Ollie kreeg zijn designer bed. 

Het is een waar kunststukje om Ollie’s bed te creëren,maar het is ook de inspiratie, aandacht, de zorg en de investering in tijd die belangrijk is. Je moet toch maar de materialen vinden, om je project te realiseren.Wij waarderen deze inzet enorm. 

Het geeft ook een beeld van de speciale band die onze kittens met hun nieuwe familie ontwikkelen. Met ooms en tantes, nichtjes en neefjes.

Voor bengalen geldt  een zacht warm bed een een hele grote familie.Ollie heeft dat gevonden.

Allemaal happy,met je bengaal wandelen in de schitterende natuur.

Korte tijd na de gewenning in huis is Ollie mee naar buiten gegaan. Hij kreeg een stevig en passend harnasje aan en “boldly go, the Bengal way”.Best spannend vooral omdat meteen duidelijk werd dat Ollie hard kon sprinten wanneer  iets zijn aandacht getrokken had.

Er zijn een aantal aandachtspunten  wanneer je met je Bengaaltje naar buiten gaat. Ollie is nu een stoere kater en geniet van de wandelingen.

Relaxed in de auto, voorpret voor spannende avonturen; een zelfverzekerd prachtige bengaal.

Harnas op en gaan…. 

Ollie

 

Onze Ollie is inmiddels al een flinke tijger geworden! We zijn hartstikke blij met hem 😄 Hopelijk is met jullie alles goed! Groetjes uit het zuiden, Aziz en Simone