Kitten infromatie.

Wanneer  in Airashii kittens worden geboren melden we dat in onze website en in ons blog. Op ons You Tube kanaal kunt u de ontwikkeling van de kittens ook volgen. De eerste weken blijft moeder poes met haar kittens in de kittenkamer, zodat het hechtingsproces zich optimaal ontwikkelt. De andere Bengals en wij kunnen het gezinnetje natuurlijk wel bezoeken. Wanneer u interesse heeft in een kitten, of wanneer u meer wilt weten, kunt u ons een email sturen.

Op onze site kunt meer informatie vinden over Bengalen. Wij raden u aan om zoveel mogelijk informatie te verzamelen voordat u bij ons op bezoek komt, want de aanblik de kittens maakt emoties los. Wanneer het huiswerk is gedaan kunt u zich overgeven aan alle indrukken die u op uw eerste bezoek opdoet.

 

Wij hebben geen wachtlijsten omdat ons doel is onze kittens bij de juiste mensen te plaatsen. Wij nemen daar alle tijd voor en plaatsen pas een advertentie, wanneer wij meer weten en kunnen vertellen over de ontwikkeling en het karakter van een kitten. Wanneer we over Bengals spreken hebben we het over een kat met een persoonlijkheid, een maatje dat een hele belangrijke plaats in uw gezin zal innemen.

We begrijpen dat het wellicht een teleurstelling kan zijn wanneer je leest over de pasgeboren kittens en geniet van de foto’s en video’s, maar ze nog niet kan bezoeken. Het welzijn van onze kittens heeft echter de prioriteit, maar wanneer het zover is bent u van harte welkom om de kittens te bezoeken, zodat u hun ontwikkeling mee kan beleven. Beleven is het juiste woord, want hun ontwikkeling gaat heel snel en iedere keer is er wat nieuws te zien. Wij vinden het fijn wanneer u een afspraak maakt voor een bezoek.