Nieuws

Laatste berichten van Lola’s nestje.

Dit Seal Lynx poesje is gereserveerd, ze verhuist naar Spijkenisse.

Haar naam is Spice en die naam past bij haar, ze is een speciaal poesje. Kruiden en specerijen geven een gerecht of een drank een een veelzijdige, specifieke,spannende,bijzondere, en onvergetelijke smaak. Je wordt er blij van. Spice is een pittig en verrassend poesje.Ze is heel nieuwsgierig en heel eigenwijs en heel speels. Met zulke eigenschappen is het heel spannend hoe Spice zich zal ontwikkelen. Ze lijkt heel veel op haar broertje, maar omdat ze alles wil zien en weten wat er gebeurt, is er vaak net genoeg tijd om een foto te maken.Ze neemt de tijd om alles nauwgezet te bekijken , wat zeker niet wil zeggen dat ze niet in de problemen komt. Spice houdt van een uitdaging en klimt in de Olijfboom,maar wanneer ze in een benarde positie raakt, roept ze om hulp. Mama komt snel aangerend en wanneer ze blijft roepen ga ik ook kijken. Spice kijkt me aan en laat met luide stem weten dat ze niet blij is, dus help ik haar uit haar benarde situatie.

Nu zou je denken dat ze een les heeft geleerd, maar niets is minder waar, want de Olijfboom is vreselijk spannend en korte tijd later hoor ik haar weer roepen. Lola en ik komen kijken en ik help Spice en zet haar weer op de krabpaal.

De volgende dag rent Spice de Olijfboom in. Ze heeft dus wel een les geleerd, maar haar eigen les: hoe klim ik naar de top van die vreselijke spannende Olijfboom?

Spice is een uitstekende naam voor dit poesje niet waar?

Hoe gaat het met Spice?

Spice is verhuisd naar Spijkenisse.Zij heeft een uitgebreide familie: drie liefhebbende mensen, twee Chiwawa’s , en een Sphynx kater.De eerste dag moet Spice hieraan wennen, spelen is natuurlijk de beste manier.

Dit katertje is razendsnel, het is moeilijk om scherpe foto’s van hem te maken. Hij is een onderzoeker en gaat geen probleem uit de weg, integendeel het motiveert hem om tot een oplossing te komen. Hierdoor komt hij vaak in grappige situaties, waar hij dan ook van geniet en rollebolt om zich los te werken.Hij is een speels en actief katertje en houdt van rennen, hard rennen. Springen doet hij ook graag,zeker wanneer we met een hengel met hem spelen.Hij is dol op speelgoed en loopt vaak met twee prooien in zijn bek trots rond, want hij heeft natuurlijk wel wat geërfd van zijn voorouder de Asian Leopard cat:)

Wanneer hij alles naar tevredenheid heeft opgelost en lang genoeg heeft gespeeld,zoekt hij een warm holletje op of een schoot.

Wij hebben een blog.

We hebben  een blog:

 Happy days with Airashii Bengal cats.

Hierin beschrijven de de dagelijkse activiteiten in onze cattery, maar we besteden ook aandacht aan onderwerpen over de verzorging van onze Bengals  en hun kittens. We vinden het socialiseren van de kittens belangrijk en willen hier ook aandacht aan gaan besteden.

We zijn een voorstander van spelend leren en investeren in goed Bengal proof speelgoed, geschikt voor de volwassen Bengals en hun kittens.

We zullen ook projectjes beschrijven voor knutselaars en handige doe het zelvers. Veel afwisseling blijft de Bengals uitdagen en dus zijn kleine projectjes heel handig.De Bengals zijn meestal heel geïnteresseerd tijdens het knutselen en steken graag een pootje uit.

Happy days with Bengals, hoe doe je dit. Wanneer je je Bengal begrijpt, is dit niet zo moeilijk. We hebben gekozen niet uit te wijden in lange theorieën, maar met filmpjes te gebruiken.

We zijn net met het Blog begonnen en vinden het erg prettig om reacties te krijgen.Ook voor ideeën of vragen kunt u op de contactpagina terecht.

U kunt meer over Lola’s nestje lezen in mijn Blog, op You  tube, Facebook en Instagram.                                                                         Veel plezier.

Laatste nieuws over Lola's nestje

Lola’s kittens ontwikkelen zich uitstekend. Ze lopen nu gezellig in de woonkamer en onderzoeken alles grondig. Ze genieten van de ruimte waar ze nu over beschikken omdat ze nu hard kunnen rennen. Ze zijn een paar  weken lang op een krabpaaltje geklommen en hebben verlangend naar ons gekeken. “We willen bij jullie zijn, we willen ook in de woonkamer zijn”.Zodra we in de kennel gingen zitten, klommen ze omhoog en probeerden via een schouder de kennel uit te klimmen.

Zodra een kitten doorhad op welke manier je de kennel uit kon klimmen was het hek va de dam. Bengalen hebben een ijzeren geheugen en wat ze eenmaal hebben geleerd, vergeten ze niet.

We zijn nu allemaal samen in de woonkamer, ze klimmen op de bank om eens lekker geknuffeld te worden, of om te ruiken wat we drinken. Heel gezellig zo samen.

 Hier vind u meer informatie over het Lynx katertje, het Mink poesje en het Lynx poesje.

Sluit Menu