Nieuws

Herplaatser

_ALK2739 (2)

Tsukiko is een hele lieve , vriendelijke, sociale poes en een geduldige,  liefhebbende moeder.Wij zijn erg op haar gesteld.

Zij heeft samen met haar kittens genoten van kittenbrokjes waardoor zij steeds molliger werd. Nadat de kittens waren verhuisd, is zij enthousiast overgestapt op onze reguliere brokken. Wij hebben haar gesteriliseerd  en toen haar gewicht toenam hebben we haar light brokken gegeven.Helaas vindt zij deze niet lekker en vindt zij toch steeds een maniertje om de andere brokken te eten.De enige oplossing is haar alleen in een kamer te houden en dat is tegen onze principes.

Het liefst willen wij Tsukiko houden, want we hebben al zo’n lange band en veel vreugde beleefd, maar dat is niet in het belang van Tsukiko. Wij zoeken daarom een gezellig huisje voor haar.

Voor meer informatie over Tsukiko kunt u het contact formulier invullen.

Voor meer informatie kunt u ons contactformulier invullen

Merkur

De vader van Lola’s kittens is Merkur. Hij is een prachtige Seal Lynx Point kater ( Sneeuwbengaal) en is Groot Internationaal Kampioen. Merkur is voorgedragen in Show’s en best in Varieteit en was ook Best of Best.

 

Merkur is een hele lieve kater en Lola was meteen verliefd. Zij loopt nu statig door het huis en lijkt zich geheel bewust van haar speciale status. Ze krijgt extra maaltijden, want haar slanke lijf draagt nu kittens. Ze geniet van alle aandacht en haar zwangerschap verloopt spoedig.

Wij houden u op de hoogte.

Alle kittens van Gina zijn verhuisd.

Yuki en Tenshi wonen nu samen met Jack en hebben de eerste dag hun nieuwe huis goed verkend.Na een paar dagen wennen hebben zij hun draai gevonden. Zij spelen graag met hun grote vriend Jack die een hele grote doos met allerlei spannend speelgoed voor hen heeft. Ze spelen graag in hun grote krabpaal en slapen daar saampjes in hun hangmat.Jack heeft beloofd foto’s te sturen.

Shiro is verhuisd naar Groesbeek, hij heeft een nieuwe naam en is daar heel trots op. Hij is samen met Luna verhuisd en ze kunnen het heel goed met elkaar vinden.

Ik hoop in mijn blog de ontwikkeling van deze kittens te kunnen volgen. 

 

Wij hebben een blog.

We hebben  een blog:

 Happy days with Airashii Bengal cats.

Hierin beschrijven de de dagelijkse activiteiten in onze cattery, maar we besteden ook aandacht aan onderwerpen over de verzorging van onze Bengals  en hun kittens. We vinden het socialiseren van de kittens belangrijk en willen hier ook aandacht aan gaan besteden.

We zijn een voorstander van spelend leren en investeren in goed Bengal proof speelgoed, geschikt voor de volwassen Bengals en hun kittens.

We zullen ook projectjes beschrijven voor knutselaars en handige doe het zelvers. Veel afwisseling blijft de Bengals uitdagen en dus zijn kleine projectjes heel handig.De Bengals zijn meestal heel geïnteresseerd tijdens het knutselen en steken graag een pootje uit.

Happy days with Bengals, hoe doe je dit. Wanneer je je Bengal begrijpt, is dit niet zo moeilijk. We hebben gekozen niet uit te wijden in lange theorieën, maar met filmpjes te gebruiken.

We zijn net met het Blog begonnen en vinden het erg prettig om reacties te krijgen.Ook voor ideeën of vragen kunt u op de contactpagina terecht.

U kunt meer over Gina’s nestje lezen in mijn Blog, op Youtube, Facebook en Instagram.                                                                         Veel plezier.

Gina's eerste nestje.

In ons blog kunt u iedere week  berichten lezen over de ontwikkeling van deze kittens. Dit is Gina’s eerste nestje en ze was aanvankelijk onzeker en nerveus. 

Tijdig ingrijpen zorgt voor een goede afloop. De kittens op deze video zijn 19 dagen oud.

De laatste foto’s van Gina’s nestje. de foto’s zijn genomen op 15 november.

Meer informatie over Gina’s Black tabby kitten kunt u hier vinden .

Informatie over Gina’s Seal mink kitten kunt u hier vinden.

Sluit Menu