Lola’s Seal Lynx Katertje.

Lola's Katertje.

Het katertje is een Seal Lynx rosetted katertje. Het meest opvallend van Seal Lynx Bengalen is dat hun ogen altijd blauw blijven.De kleur van zijn patroon is nu wit, maar kan ook roomwit tot heel licht beige worden wanneer hij ouder is. Het patroon van een Seal Lynx Bengaal heeft zeker een jaar nodig om zich helemaal te ontwikkelen.Het katertje heeft grote rozetten, met een duidelijke rand dit zorgt dat zijn patroon, wanneer hij ouder wordt, veel contrast heeft.

Het is duidelijk  te zien, dit prachtige katertje heeft wat te zeggen. dat klopt ook wel, hij wil graag zijn mening delen. Wanneer hij smult van zijn brokken, eet hij al piepend, want miauwen is het nog niet. Hij is een gourmand, dus eten is voor hem heel belangrijk.

Wanneer hij een spelletje heel leuk vindt, speelt hij ook piepend. Het is natuurlijk een Airashii kitten dus hij is gewend aan alert personeel, wanneer hij aandacht of hulp nodig heeft, laat hij dit horen. intussen kijkt hij rond om vast te stellen of hulp al in aandacht is. Hij is een lieve en geduldige katertje en gaat rustig zitten terwijl hij afwachtend rondkijkt en roept.

Net als zijn zusjes is hij een vrolijk, speels en ondernemend kitten. Hij geniet van aandacht en neemt initiatief wanneer wij bij hem in de grote kennel zitten. Het is raadzaam om jeans en een dikke trui te dragen, want onderzoeken doet hij graag door een goed te bijten.