Airashii Eyes of a Tiger

Tigress is een zelfverzekerd kitten. Ze onderzoekt haar omgeving grondig en dan neemt zij het in bezit. Ze voelt zich daar veilig en ontwikkelt zich uitstekend.Ze heeft een prachtig patroon van donkere rozetten die mooi verspreid op haar lichaam liggen. Haar grondkleur is warm grijs, waarop bruine rozetten met een donkere rand. Hierdoor  lijkt ze op een zwart pantertje. Ze heeft prachtige amandelvormige goudkleurige ogen. Haar gedrag lijkt vaak op een klein roofdier in ontwikkeling: sluipen, zich verstoppen of de anderen vanuit een hinderlaag aanvallen.Ze heeft er een hele dagtaak aan.

Kittens ontwikkelen zich snel en het valt op dat haar grondkleur steeds lichter wordt. Hierdoor  is er steeds meer contrast met haar rozetten, die niet van kleur veranderen. Ze is een actief kitten en besteedt veel tijd aan het verbeteren van haar jachttechniek. Snel aanvallen heeft haar voorkeur, vanuit een hinderlaag bespringt ze haar zusjes om dan samen te rollebollen. Leren door spelen is haar op het lijf geschreven, ze komt dan vaak in nieuwe situaties waar ze  dan toch snel weer een oplossing  voor vindt.

Klimmen, klauteren, rennen, sluipen, jagen,spelen en verstoppen zodra ze wakker is. Wanneer ze moe is, zoekt ze een mandje voor een dutje, want ze heeft rust nodig, zodat haar lichaam zich goed kan ontwikkelen

Call in de Wild  ( links)en Tigress samen in een mandje. Call in the Wild (links) is een Seal mink tabby spotted bengaaltje en Tigress een Silver mink tabby spotted bengaaltje.

Dit zijn de kittens ten voeten uit, samen avonturen beleven, samen spelen en vooral samen in een mandje. Ze zijn de koning te rijk en genieten samen van dit heerlijk zachte, warme mandje.

Wanneer dit niet voor handen is, voldoet een doos ook; bovendien kun je die ook als krabdoos gebruiken en na gebruik enthousiast slopen. Maar een boodschappentas is ook niet te versmaden of een damestas. Ongelofelijk wat daar voor bengaal kittens voor heerlijkheden in zitten!