Airashii Lady in Silver

Lady een  Silver mink bengaaltje en heeft van haar vader een prachtig contrastvol patroon geerfd. Dit contrast maakt dat haar kopje veel expressie heeft, ook door de zwarte eyeliner om haar ogen.Ze heeft een heel sprekend kopje. Haar patroon heeft een zandkleurige grondkleur met bruine rozettten die mooi op haar lichaam verspreid zijn. Ze is een vrolijk, speels en gespierd poesje en volop in ontwikkeling.

Deze lady is een persoonlijkheid, trial and error is niet haar keuze, ook niet wanneer ze jaagt. Ze bekijkt vanaf een afstand wat ze allemaal doen en beslist dan of actie nodig is. Haar besluit tot actie heeft altijd succes en omdat ze een bengaal is doet ze dit uiterst gracieus een echte lady.

Ze ziet ook kans om als eerste dicht  naast me op de bank te kruipen en af en toe een knuffel wordt met luid gespin beloond.  

Lady heeft eenrozettenpatroon in zacht grijze rozetten. Ze heeft een mooi rond gezichtje met contrast. Haar grote amandelvormige ogen hebben een zwarte mascara rand, waardoor ze met expressieve blik de wereld inkijkt.Ze heeft een mooie snuit met goede snorhaarkussens. Dit alles zorgt voor een goede kop van een bengaal.Ze heeft een lang lenig lichaam en sterke gespierde poten, zodat ze spierktacht heeft om te rennen, te klimmen en te springen.