Airashii Call of the Wild

Meriko is een Seal lynx poes en papa is een Seal lynx silver kater, Masuru heeft van zijn beide ouders een prachtig patroon geërfd. Een lichte grondkleur en prachtige bruine rozetten met een donkere rand. Een prachtige bengaaltje waar we heel trots op zijn.

 

Wanneer de kittens zijn geboren controleer ik ze ieder uur en ’s nachts om de paar uur. Meriko’s kittens zoeken actief naar een tepel en hebben een goede zuigreflex . Meriko is ontspannen en verzorgt haar kittens uitstekend, dus alles goed.

Wanneer ik de volgende dag de kittens weeg is Hij niet aangekomen, zijn zusjes wel aangekomen. Ik weeg hem ’s avonds nog eens, maar hij is net aangekomen, hoewel hij lange tijd aan de tepel hangt. Wanneer hij de volgende dag nog niet is aangekomen, maak ik een afspraak met Evidence, want op zondag is onze dierenarts gesloten. Ondertussen begin ik hem te flessen. Hij heeft inderdaad een uitstekende zuigreflex en uit het onderzoek moet alles in orde zijn, maar bij het temperaturen is zijn temperatuur te laag. Hij gaat in de couveuse. Ik neem ook een sonde mee. Twee weken lang geef ik hem volgens het schema van de dierenarts elke twee uur, dag en nacht.  En vrij snel komt hij aan.

In de volgende video kunt u een verslag zien van deze periode.

Zijn kopje heeft een lichte grondkleur waardoor zijn  chocoladebruine patroon duidelijk zichtbaar is. De kleur van zijn ogen is heel speciaal: ze zijn koperkleurig, maar kijkt hij in de zon dan komt een goudkleur tevoorschijn. Zwarte mascara zorgt ervoor dat zijn ogen opvallen. Masuru heeft een lang en lenig lichaam en is behoorlijk gespierd. Hij is lenig en klimt en klautert graag. Hij heeft sterke, stevige poten en belooft een flinke kater te worden, papa is  een indrukwekkende kater

Hij is een speels, enthousiast en onderzoekend katertje en ook  groter dan zijn zusjes. Klimmen, klauteren en highspeed door de kamer rennen vindt hij prachtig maar ook stoeien met zijn zusjes en de andere bengalen of knuffelen met zijn mensen.