Airashii Reiko

Reiko is een rustig kitten, trial and error is niets voor haar. Alvorens tot actie over te gaan observeert en analyseert ze de situatie. Ze neemt daar rustig de tijd voor en laat zich niet afleiden. Ze observeert de oplossingen en strategieën van haar broertje en zusjes. Wanneer die van pas komen zal ze die ook gebruiken. Deze aanpak zorgt dat ze zelden in een moeilijke situatie komt, maar gestaag een groot aantal jachttechnieken  ontwikkelt.

Reiko is een seal mink kitten en haar patroon heeft een roomkleur met zandkleurige rozetten en een donkere rand.Net als haar broertje en zusjes heeft ze een zijdezachte vacht met glitter wanneer ze in de zon loopt. Ze heeft amandelvormige donker aquamarijne ogen. Reiko heeft mooi contrast in haar kopje, waardoor ze een expressief gezichtje heeft.

Reiko is heel speels en behendig, ze heeft graag speelgoed om haar heen, maar spelen met haar mensen  met een hengel vindt ze geweldig en kan dan moeilijk stoppen. Na spelen, rennen en jagen zoekt ze een warme plek op.