Airashii Yukiko

De ouders van Yukiko zijn:

Naam: SnowWhiteBengal Hunter 

Hunter heeft een stamboom van TICA Chartered Club ( Duitsland)

Hunter is een Seal mink  spotted tabby  bengaal kater

Naam: Airashii Jazzy Jazz.

 

 Jazzy  heeft een stamboom van TICA Cats en Tulips.

Jazzy is een Seal lynx  point  bengaal poes

Yukiko is een Seal lynx point bengaaltje. Soms worden Seal lynx point bengaaltjes sneeuwbengalen genoemd. Hun patroon heeft een roomkleurige ondergrond en beide tot lichtbruine rozetten. Yukiko heeft een contrastrijk patroon van heel veel rozetten, als van een Cheeta. Het meest opvallend zijn haar blauwe ogen. Ook haar kopje heeft veel contrast waardoor haar ogen sterk opvallen en haar een “wilde look ”geven. Ze heeft een mooie dikke staart met zwarte ringen en een zwarte punt. Yukiko is speels, ondernemend, nieuwsgierig, intelligent en heel nieuwsgierig.

Airashii Yukiko is een Seal lynx tabby spotted Bengaal, deze bengalen worden ook wel sneeuwbengalen genoemd. Yukio heeft een roomwitte ondergrond en heel veel rozetten mooi verdeeld over haar romp. Wanneer de zon op haar schijnt, glinstert haar zachte vacht door zilverglitter. Yukio heeft veel contrast, waardoor de rozetten op haar romp zich duidelijk aftekenen en haar blauwe ogen sterk contrasteren met de strepen op haar kop. Dat zorgt voor een “wilde look”.

Yukiko is een jonge bengaal, zij is een speelse, actieve en intelligente poes. Op dit moment is ze volop haar jachttechnieken te ontdekken en te verbeteren. Zij doet dat enthousiast en met veel fantasie. Aan prooien is geen gebrek, zij ziet in alles een prooi: een draadje, een speeltje, een propje papier of een andere bengaal. Ze is alert en er ontgaat haar weinig. Na alle dagelijkse activiteiten doet je graag een dutje of komt ze gezellig op de bank zitten. Wanneer we samen tv kijken, springt ze vaak naar de televisie om het programma eens nader te onderzoeken. Natuurfilms vindt ze erg spannend, maar tijdens een voetbalwedstrijd komt haar ware aard tevoorschijn: ze wil graag meedoen😊