Airashii Yukiko.

De  vader Airashii Yukiko is :

 SnowWhiteBengal Hunter

Stamboek nummer:  van Tica TICA Chartered Club ( Duitsland)

Hunter is een Seal mink tabby spotted bengaal

Moeder is Airashii Jazzy Jazz 

Zij heeft een stamboom van TICA Cats en Tulips.

Jazzy is een Seal lynx point bengaal

Yukiko is een Seal lynx point bengaaltje. Soms worden Seal lynx point bengaaltjes sneeuwbengalen genoemd. Hun patroon heeft een roomkleurige ondergrond en beige tot lichtbruine rozetten. Yukiko heeft een contrastrijk patroon van heel veel rozetten, als van een Cheeta. Het meest opvallend zijn haar blauwe ogen. Ook haar kopje heeft veel contrast waardoor haar ogen sterk opvallen en haar een “wilde look ”geven. Ze heeft een mooie dikke staart met zwarte ringen en een zwarte punt.Yukiko is speels, ondernemend, nieuwsgierig, intelligent en heel nieuwsgierig.

Korte tijd voor hun eerste enting kreeg ik gezondheidsproblemen en door de behandeling had ik weinig energie. Ik was niet in staat om bezoekers kennis te laten maken met Meriko en Yukiko. Tijdens deze moeizame periode hielden de bengalen mij gezelschap: allemaal op de bank op of onder een fleece.

Wij vinden het belangrijk dat we voor onze kittens een zorgzaam en liefdevol gezin vinden. Hoewel het heel gezellig is voor Yukiko en Meriko is het tijd om te verhuizen.

Bovendien willen wij minderen, maar absoluut niet op de verzorging van de bengals en hun kittens of minder tijd en energie aan hen besteden.

Wij vinden het belangrijk dat we voor onze kittens een zorgzaam en liefdevol gezin vinden. Hoewel het heel gezellig is voor Yukiko en Meriko is het tijd om te verhuizen.

Wanneer Yukiko naar haar nieuwe familie verhuist, heeft onze dierenarts haar gezond verklaard: ze heeft een gezondheidsverklaring met entingsboekje, ze heeft een Europees Paspoort, ze heeft alle vaccinaties gekregen en natuurlijk heeft ze een ID-chip. Ze heeft de reguliere ontwormings-vlooienkuren gekregen

Yukiko is ook een lynxje en heeft veel contrast. Daardoor is haar patroon helder en duidelijk zichtbaar. Ook op haar kopje heeft ze meer contrast dan Meriko. Hierdoor vallen haar blauwe ogen op. Yukiko heeft kleinere lichtbruine rozetten die in een keurig patroon verdeeld over haar lichaam liggen. Ze heeft een prachtige staart met donkerbruine strepen en een donkerbruine punt.

Ze is een vrolijk kitten en behoorlijk communicatief, ze brengt je op de hoogte van haar acties terwijl ze bezig is. Daarbij maakt ze allerlei geluidjes, waarmee ze haar gevoel laat horen. Plezier bij de jacht of het spelen of juist frustratie wanneer iets niet lukt. Yukiko is een Bengaal, dus slim en weet hoe ze met een mens communiceert. Soms praat ze en verwacht ze een reactie, wanneer ze hulp nodig heeft roept ze. Vaak komen dan katten en de mensen, het is een slim meisje.

Op ons Youtubekanaal vindt u meer video’s van Yukiko op de playlist van Lola.

Meriko  en  Yukiko zijn speelse Bengaaltjes. Spelend leren is belangrijk, want zo leren ze met elkaar omgaan, Door veel spelen  en verschillende spelsituaties doen ze ervaringen op hoe ze kunnen spelen zonder elkaar pijn te doen. Op de video is te zien op welke manier ze een te felle actie stoppen, dat gebeurt natuurlijk ook door een luide kreet.

Meer informatie : onze nieuwspagina:

Meer video’s  op ons YouTube kanaal, playlist Lola