Airashii Yukiko.

Yukiko is ook een lynxje en heeft veel contrast. Daardoor is haar patroon helder en duidelijk zichtbaar. Ook op haar kopje heeft ze meer contrast dan Meriko. Hierdoor vallen haar blauwe ogen op. Yukiko heeft kleinere lichtbruine rozetten die in een keurig patroon verdeeld over haar lichaam liggen. Ze heeft een prachtige staart met donkerbruine strepen en een donkerbruine punt.

Ze is een vrolijk kitten en behoorlijk communicatief, ze brengt je op de hoogte van haar acties terwijl ze bezig is. Daarbij maakt ze allerlei geluidjes, waarmee ze haar gevoel laat horen. Plezier bij de jacht of het spelen of juist frustratie wanneer iets niet lukt. Yukiko is een Bengaal, dus slim en weet hoe ze met een mens communiceert. Soms praat ze en verwacht ze een reactie, wanneer ze hulp nodig heeft roept ze. Vaak komen dan katten en de mensen, het is een slim meisje.

Op ons Youtubekanaal vindt u meer video’s van Yukiko op de playlist van Lola.

Meriko  en  Yukiko zijn speelse Bengaaltjes. Spelend leren is belangrijk, want zo leren ze met elkaar omgaan, Door veel spelen  en verschillende spelsituaties doen ze ervaringen op hoe ze kunnen spelen zonder elkaar pijn te doen. Op de video is te zien op welke manier ze een te felle actie stoppen, dat gebeurt natuurlijk ook door een luide kreet.

Meer informatie : onze nieuwspagina:

Meer video’s  op ons YouTube kanaal, playlist Lola