Airashii's Lady Guinivere.

Jazzy Jazz is een Seal Lynx rosetted Bengaal.Ze heeft een roomwitte pels met warm bruine rozetten. Wanneer ze in de zon loopt, schittert haar pels ddor zilverglltter. Jazzy  doet haar naam eer aan, ze is een betoverende poes. Je raakt snel in de ban van haar prachtige blauwe ogen. Haar ogen spreken boekdelen en veranderen in enkele seconden van dromerig in de alerte blik van een roofdier. Zelfs wanneer ze doezelend in het zonnetje ligt, wekt ieder geluidje haar aandacht. Ze is een speelse poes en is altijd in de stemming voor een stoeipartij, Jazzy hecht aan haar territorium en iedere ochtend staat ze als eerste bij de keukendeur om alles te controleren. Misschien was er bezoek, een kikker of een muis en dat wil ze meteen onderzoeken. Ze is heel nieuwsgierig en wil altijd het naadje van de kous weten. Haar middagslaapje doet ze het liefst in het zonnetje, op een hoge plaats, want ze moet natuurlijk alles in de gaten houden.:)

Jazzy heeft een nestje gekregen en verwacht dit jaar haar tweede nestje.

Tsukiko

Tsukiko is een Black tabby rosetted Bengaal.  Ze heeft een warme bruine pels met mooie rozetten en natuurlijk goudglitter. Tsukiko is een zelfverzekerde poes en heeft graag de controle over de gang van zaken . Tsukiko  weet wat ze wil en weet dat ons op een vriendelijke manier te vertellen. Ze is een gourmand, een lekkerbek en bij Tsukiko gaat haar liefde zeker door de maag. Tsukiko houdt van de goede dingen des levens, lekker eten, een fijne zachte mand een warm plekje in de zon, kriebels tussen haar oren en knuffels, veel knuffels. Ze is een vriendelijke, geduldige poes en wanneer ze kittens heeft is ze een liefdevolle moeder. Ze voedt haar kittens op tot prachtige, speelse en vriendelijke kittens.

Missy

Missy  is een Seal lynx marble Bengaal, haar patroon wordt ook wel marble sheeted genoemd. Ze is een vrolijke poes en heel gezellig. Ze heeft een zachte, melodieuze stem en vraagt hiermee op een vriendelijke manier om aandacht. Ze praat graag en geeft haar mening over de gebeurtenissen waarmee ze geconfronteerd wordt. Missy is een prachtig, speels en gezellig huisdier, maar ze heeft het hart van een roofdier. Dat merk je wanneer ze in de tuin is. Ze is alert en ziet alles wat er om haar heen gebeurt, ze jaagt graag en ligt na haar activiteiten graag lekker in het zonnetje.Een speelhengel is haar favoriete speeltje en ze is zo razendsnel dat het onmogelijk is om een foto te maken. Ze zit graag dicht naast je, rolt zich op en valt spinnend in slaap. Wanneer je haar aait, geniet ze en rekt ze zich uit en gaat vaak op haar rug liggen zodat je haar zijdezachte buik kunt aaien. 

Airashii’s Storm Cloud

Lola is a Seal mink rosetted Bengal.  Haar kop heeft een wilde uitstraling en haar patroon versterkt deze wilde uitstraling. Een mink Bengaal heeft prachtige ogen, aquamarijn dit is de kleur van  een prachtige half edelsteen: Aquamarine.  Ze heeft een gespierd lichaam  en een glanzende zijdeachtige vacht met zilver glitter. Haar rozetten zijn mooi over haar lichaam verdeeld en lopen door tot haar  dikke staart. Haar prachtige patroon heeft  een licht grijze basis kleur en mooie omlijnde rozetten die twee kleuren:een beige rozet met een brede bruine  rand. Haar prachtige pels heeft een mooi contrast en maakt haar patroon spannend. Haar naam verwijst naar de kleuren van haar pels: een stormachtige bewolking, zeker niet naar haar karakter. Lola is een lieve Bengaal, die zelden impulsief handelt, maar eerst de kat uit de boom kijkt. Lola is net een jaar en moet zich nog ontwikkelen, wij zijn vol verwachting van haar eerste nestje.

Lola is a Seal mink rosetted Bengal.  Haar kop heeft een wilde uitstraling en haar patroon versterkt deze wilde uitstraling. Een mink Bengaal heeft prachtige ogen: aquamarijn, een prachtige half edelsteen. Ze heeft een gespierd lichaam  en een glanzende zijdeachtige vacht met glitter. De rozetten zijn mooi verdeeld over haar lichaam en lopen door tot haar  dikke staart. Haar warm bruine patroon heeft mooie zwart omlijnde rozetten die drie kleuren hebben. Haar naam verwijst naar de kleuren van haar pels: een stormachtige bewolking, zeker niet naar haar karakter. Lola is een lieve Bengaal, die zelden impulsief handelt, maar eerst de kat uit de boom kijkt. Lola is net een jaar en moet zich nog ontwikkelen, wij zijn volverwachting van haar eerste nestje.

Gina

Gina is een black tabby rosetted Bengaal. Haar pels is warm bruin met driekleurige rozetten. Gina heeft prachtige grote amberkleurige ogen, die meteen zeggen wat ze denkt. Gina is atletisch gebouwd en is een actieve speelse Bengaal. Ze is ondernemend, heel nieuwsgierig en is vaak haantje de voorste. Ieder doosje, pakje  onderzoekt ze uitgebreid. Ze speelt graag met de anderen, maar houdt zich niet altijd aan de regels, waardoor de anderen haar tot de orde moeten roepen. Gina denkt vaak dat dit ook een spelletje is dus hebben  de andere Bengalen  hun pootjes vol aan Gina. Ze is erg op mensen gesteld en loopt  als een hondje met ons mee. Dan wil ze alles zien, proeven en voelen. Gina is net als Baby dol op wilde spelletjes, hard rennen en hoogspringen doet ze graag. Gina is net een jaar oud en zal in de loop van dit jaar haar eerste nestje krijgen.