Herplaatsing

Baby is een Seal lynx Bengaal en zij is in onze cattery geboren. Zij heeft twee nestje gekregen met prachtige kittens die zij liefdevol heeft verzorgd.

Baby is een echte Bengaal, ze is ondernemend en is niet snel van een situatie onder de indruk. Ze is ook heel speels en kan zich zelf prima bezig houden, een dagelijks voorwerp kan voor Baby zomaar een spannend speeltje worden, waar ze heel lang mee speelt. Ze vindt het heel leuk om met ons te spelen en ze gaat dan enthousiast in het spel op.

Baby is vooral heel nieuwsgierig al vind ze die karaktertrek meer behulpzaam. Onze boodschappen hebben haar speciale aandacht en ze helpt ons graag bij het uitpakken en inruimen.

Baby is graag in de keuken, want daar gebeuren, volgens haar, de spannende dingen en Baby houdt van spannende avonturen. Net als de andere Bengalen drinkt ze graag uit de kraan en wanneer haar dorst is gelest, speelt ze graag met het straaltje water.

Baby is een gezellige poes, ze zit graag in zachte, warme mandjes, of op een schoot. Baby is ook een gezellige gesprekspartner, hoewel ze soms wat moeite heeft met ons onbegrip. Dan verheft ze haar stem en ondersteunt met een niet mis te verstane houding.

Baby is een jager, koolmeesjes zijn haar geliefde prooi, hoewel ze eigenlijk nooit iets vangt, geniet ze van de jacht. Luidkeels roept ze ons en de andere Bengals om samen het koolmeesje te vangen.Het geeft niet wanneer wij met iets anders bezig zijn, Baby jaagt en dat zullen we horen ook.

 

Sluit Menu