Hokkaido

Toen we na lang wachten Storm in Airashii konden verwelkomen, was hij een allerliefst kitten; speels, onderzoekend en actief. We hadden alle tijd om te bedenken hoe zijn nieuwe verblijf zou worden. Na een uitgebreid onderzoek vonden we kennels die kant en klaar werden geleverd. Het was een kwestie van uitpakken en opbouwen. Storm zou met zijn grote vriend samen wonen en dus was alleen een ruime kennel een optie. Deze grote kennels hadden behoorlijk veel voorbereiding nodig en Ivan besloot zelf een verblijf voor Storm te bouwen.

Toen dit besluit was genomen werden de plannen specifiek: een slaapverblijf en een ruime speelplaats met een uitgebreide klimtoren.

De bestelde materialen werden geleverd en vanaf dat moment veranderde onze tuin in een bouwplaats. Verschillende Bengalbouwinspecteurs hielden nauwlettend de materialen en de  bouw in de gaten. Voor de Bengals was een bouwwerk niet echt nodig, gewoon een behoorlijke hoeveelheid materiaal en bouwactiviteiten waren voldoende. Achteraf werd duidelijk dat een hete augustus maand niet de meest gunstige tijd was voor zoveel inspanning, gelukkig zorgden de Bengals voor afleiding.

Een Bengalen verblijf bouwen is een behoorlijk doe- het- zelf- project, er is behoorlijk wat kennis en ervaring met zwaar elektrisch gereedschap nodig, heel veel doorzettingsvermogen en geduld met de alom aanwezige bouwinspecteurs.

Wat heb je nodig om een Bengal Condo te bouwen:

  1. Creativiteit, ruimtelijk inzicht, knutsel ervaring en heel veel geduld en doorzettingsvermogen.

2   Passie en liefde voor onze Bengals en veel geduld en humor met de Bengal bouw-inspecteurs.:)

3 Geïnspireerd, bekijk onze video’s op afspeellijst Hokkaido