Lola’s Valentijn kittens.

Lola

Storm

Lola verwacht over twee weken haar baby’s. Het is haar tweede nestje en we hebben het nestje Lola’s Valentijns litter genoemd. Haar eerste nestje heeft ook een prachtige naam: A Christmas litter.   

We zijn in een feestelijke, maar ook spannende tijd.

Op tweede kerstdag heeft Lola een romantische midweek bij Storm in zijn condo doorgebracht. Een kleine verhuizing is voorafgegaan, omdat Storms grote vriend Fonzy moest verhuizen. Bij een romantische midweek is drie immers te veel.

Ik heb Lola in haar reismand naar Storms condo gebracht, naar zijn verwarmde slaapkamer. Daar heb ik Lola een paar uur gezelschap gehouden zodat ze haar omgeving eerst eens goed kon bekijken. Natuurlijk moest Storm ook eens uitgebreid bekeken worden. Gelukkig is hij een stoere, knappe kater en na een tijdje vond Lola dat ook wel.

Storm is een ervaren kater en ging bij de krabpaal zitten. Heel nonchalant en de oren en snorharen gespitst, maar hij verloor Lola niet uit het oog. Iedere beweging werd gezien. Bengaalse poezen op liefdespad zijn heel uitdagend, maar houden de regie stevig in handen. Lola besloot zich eerst maar eens uitdagend in het mandje te bewegen, terwijl ze zachte geluidjes maakt. Terwijl Storm van een afstand toekeek, helemaal klaar om in actie te komen.

Toen ze daar genoeg van had, krabde ze tegen het deurtje van de mand. Ik mocht het deurtje openen. Lola wilde vast een koninklijke entree maken, maar dat kwam er niet van. Zodra het deurtje openging en Lola aanstalten maakte om naar buiten te komen, nam Storm de regie over. Helemaal geen koninklijke entree, Storm kwam meteen terzake.

Storm houdt Lola in dezelfde greep als een moeder haar kitten beet heeft: in haar nekvel. Dat zorgt dat Lola niet wegloopt. Storm is heel gemotiveerd en dat is maar goed ook, want hij moet stevig aan Lola sjorren. Ze moet de juiste houding hebben en dus wordt er aan haar getrokken ondertussen moedigt ze hem wel aan.

Na de vrijage, slaakt Lola een luide kreet en dan moet Storm razendsnel maken dat zij wegkomt. Is hij niet snel genoeg dan wordt hij met haar klauwen bewerkt.

 

Op ons You Tube kanaal:

Play list: Storms Condo

 

Geef een reactie