Mirai's kitten Kohi

Kohi is op 28-7-2022 geboren. Zij is een Seal mink spotted bengaals poesje. Hohi is samen met 5 kittens opgegroeid. De hele familie woonde de eerste 6 weken in de huiskamer, waar de andere bengalen en de mensen een bijdrage boden aan de opvoeding van de kittens. Hierdoor is zij super sociaal.  aan aandacht kwam en komt ze niets te kort, er was altijd wel een broertje, een tante of een mens om mee te spelen. Er was ook altijd een schoot beschikbaar om uit te rusten na een spel met een hengel. 

Kohi is een speelse, enthousiaste en avontuurlijke bengaal. Ze houdt van jacht spelletjes met een hengel ze maakt dan een “mekkerend”geluid om anderen uit te nodigen aan de jacht deel te nemen.  Samen jagen vindt ze spannender. Ze is haar jachttechnieken aan het uitbreiden en speurt graag naar een verstopt snoepje.

Kohi is nu haar territorium aan het uitbreiden en houdt alle deuren in de gaten. Net als de andere bengalen is ze ook graag in de speelkamers.

Ze is ondanks haar zelfverzekerdheid een kitten en “drinkt”nog graag bij Mirai. Dat zijn “zen  momenten” voor moeder en dochter want Mirai geeft geen melk meer.