Poppy

Poppy is een Seal lynx Bengaalse poes.

Ze is 4 jaar oud en is een prachtige Sneeuwbengaal met saffier blauwe ogen. Ze heeft een roomwitte glanzende vacht met bruine rozetten en zilver glitter wanneer ze in de zon loopt. Haar vacht is heel zacht en aaibaar. Zij is een vrolijke soms eigenwijze poes die graag babbelt. Poppy is een actieve poes en loopt graag in ons loopwiel. Ze is een sociale poes en houdt een oogje in het zeil bij de activiteiten van de andere Bengalen. Poppy is een speelse poes en speelt graag met ons, omdat ze onze spelletjes veel spannender vindt dan spelen met de andere Bengalen. Ze vindt het heerlijk wanneer ze geaaid wordt en ontspant wanneer ze over haar kopje geaaid wordt. Ze gaat dan terug naar haar kittentijd, sluit haar ogen en trappelt met haar pootjes.

Wij zoeken voor Poppy een huis waar voldoende ruimte voor haar is en een familie die aandacht voor haar heeft en met haar praat en knuffelt.  Mocht u na het lezen van de advertentie

met Poppy kennis willen maken, dan nodig ik u van harte uit om contact met mij op te nemen.

Poppy wordt gesteriliseerd als ze naar een nieuw huis gaat. Poppy heeft een stamboom van TICA CaTs and , ze heeft Europees Paspoort en een chip. Zij is jaarlijks gecontroleerd door de dierenarts en  heeft alle reguliere entingen gekregen. Ze is volgens schema haar worm-en vlooienkuren gekregen.