Jazzy's 3 Sneeuwbengaaltjes.

Op23 maart zijn Jazzy’s kittens geboren, 3 sneeuwwitte baby’s. Jazzy is een zelfbewuste Bengaalse poes en een sterke persoonlijkheid. Zij wilde absoluut niet in de sturdy bevallen, ook de andere optie wees ze af. Haar kittens zouden op de bank onder een fleece geboren worden en dat was precies wat gebeurde.

Zachte geluidjes verraden de geboorte van heer eerste kitten en was het duidelijk dat de geboorte naar wens van Jazzy was. Wij hielden haar gezelschap en complimenteerden haar met haar prachtige kittens. De eerste week heeft Jazzy met haar baby’s op de bank  gebivakkeerd, maar we hebben haar toch weten te overtuigen dat de sturdy veiliger was.

Jazzy en Hunter zijn de ouders van de kittens en zij hebben geen verwantschap. Dit is belangrijk voor ons. Jazzy stamt uit Nederlandse lijnen terwijl Hunter uit Duitsland komt en generaties lang Duitse voorouders heeft. Jazzy’s baby’s krijgen een mooie stamboom met Duitse- en Nederlandse voorouders. Dit is voor de gezondheid van onze kittens erg belangrijk, maar de kittens erven natuurlijk meer dan de genen van hun ouders.

Jazzy’s kitten zijn net als hun moeder zelfverzekerd, onverschrokken, zeer intelligent speels en onderzoekend. Ze zijn de jongste van onze Bengalen , maar lieten zich de kaas niet van het brood eten en renden, klimmen met de anderen mee. Hun wendbaarheid en snelheid doet niet onder voor hun die van hun tantes. Ze  hebben Jazzy’s persoonlijkheid, ondernemend, speels, onderzoekend en nieuwsgierig en heel intelligent. Zij leren snel en ons interactief speelgoed vinden ze fantastisch. Wij denken dat clickertraining voor veel plezier zal zorgen.

Jazzy’s kittens zijn Seal lynx pointed begaaltjes. Dat betekent dat ze hun blauwe ogen behouden en  hun vacht off-white  basiskleur heeft. Papa Hunter is een Seal mink met veel contrast en grote rozetten, zijn kittens hebben behoorlijk contrast en rozetten en veel zilver glitters.  Hun staart heeft donkere ringen en een donkere punt.

Klik hier om video’s van Jazzy’s kittens te bekijken.