Beschikbare kittens

Fotograferen van Sneeuwbengalen is een uitdaging, te veel zon en je ziet allen witte vlekken, Minderzon en het patroon valt weg. Het is een kwestie van trial and error en veel foto’s maken met de hoop dat er een paar geschikt zijn. Bij deze kittens doet er een nieuw probleem voor Te veel zon en hun vacht krijgt de kleur van een eekhoorntje. Minder zon en het kitten wordt bruin.

Het maakt geen verschil of ik de camera of mijn fototoestel gebruik, de foto’s geven de realiteit niet weer. Maar ik heb een oplossing gevonden. Ik heb voor ieder kitten een korte video gemaakt.  De krabpaal is heel spannend en ze springen van hot naar haar, wat mijn techniek behoorlijk beïnvloedt. Aangevuld met foto’s hoop ik dat u toch een beeld van de kittens.

Airashii Stormy

Stormy is beschikbaar, hij is een Seal mink katertje. Hij is enthousiast, ondernemend, spontaan en speels. Na alle activiteiten ligt hij graag in een mandje of op een schoot en wil dan graag geaaid worden. Stormy is een flinke kater hij heeft veel geërfd van zijn vader ;een stoere kop en dito lichaam.  Hij een prachtig rozetten patroon met goed contrast en regelmatig verdeeld over zijn lichaam en een staart met zwarte ringen. Hij is nu volop bezig zijn jachttechniek te ontwikkelen en dat gaat hij overal voor. Hij ziet overal prooien en wanneer hij succes heeft, loopt hij trots een overwinnings rondje door de kamer. Wanneer hij merkt dat dit toch niet het gewenste resultaat oplevert verzint hij iets anders. Hij is heel creatief in het onderzoeken van situaties en bijna onvermoeibaar

Airashii Rebel

Rebel is niet beschikbaar, hij gaat  verhuizen naar Spijkenisse. Daar woont hij samen met zijn neefje van drie jaar, een prachtige  Seal lynx bengaal, waar wij heel trots op zijn. De kittens verhuizen wanneer ze 14 weken oud zijn en dan zien we na drie jaar een prachtige volwassen Bengaal terug. Hij maakt ook  kennis met eenSphinx.

Rebel is ook een Seal mink Bengaal en heeft een band met zijn zusje Silly. Rebel zoekt spannende avonturen in het hele huis, maar slapen doet hij graag in een mandje met Silly.

Airashii Silly

 Silly is niet beschikbaar.Silly is  een Seal mink poesje en net als haar broertje  ondernemend, speels, intelligent en actief. Zij begrijpt de mens en communiceert net als de andere kittens. Zij heeft echter een speciale aanpak, wanneer ze speciale aandacht nodig heeft. Ze gaat dan dicht naast je liggen, kijkt je aan en miauwt. Wanneer ze geaaid word, ontspant ze helemaal en kan dit heel lang volhouden. Silly is een Zen Bengaal.